Extra medlemserbjudande med 20% rabatt på tilläggsisolering av vinden


Extra medlemserbjudande till medlemmar i Villaägarna. Vi ger vi dig 20% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden om du bokar arbetet senast den 30 september 2018.

Vi kommer även ut till dig på ett gratis hembesök och gör en isoleringsbesiktning.

Ring 020-25 29 00 eller använd formuläret här nedan så får du mer information och en offert.

Med tilläggsisolering av lösull på vinden får du ett behagligt inomhusklimat med varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar.

Du minskar dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning, vilket är bra både för plånboken och miljön. Förutom att isolera mot kyla så är en ofta bortglömd effekt av fullgod isolering med lösull att den också stänger ute den ofta mycket varma luften på vinden under de varma sommardagarna.

Slutsatsen är given. Att hålla värmen ute sommartid och inomhus vintertid med hjälp av fullgod vindsisolering gör att tilläggsisolering med lösull är den bästa investeringen för komfort, ekonomi och miljö.

Vi tar hand om hela arbetet med behörig personal

Om du utnyttjar vår erbjudande och bokar arbetet av oss så tar vi hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal. Vi kommer ut till dig och blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Vi arbetar med tre typer av etablerade isoleringsmaterial:

Kontakta oss för gratis hembesök och offert

Vill du har mer information och utnyttja vårt medlemserbjudande så fyller du i dina kontaktuppgifter i formuläret och skickar in till oss. Du kan även ringa oss kostnadsfritt på 020-25 29 00, ange att du vill utnyttja medlemserbjudandet så får du prata med ett isoleringsproffs.

Rabatten gäller för privata villaägare som är medlemmar i Villaägarnas riksförbund och är giltig till och med 30 september 2018. Rabatten avser kostnaden för isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind. Det går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Medlemserbjudande Villaägarna 20% rabatt

  • Hör av dig till oss genom kontaktformuläret för att få mer information och utnyttja vårt extra medlemserbjudande på tilläggsisolering. Vi kontaktar dig för att få kompletterande uppgifter så vi kan ge dig en offert. Vi tar sedan hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.