Tjänster


Varmt och skönt inomhus i vinter


Medlemserbjudande Villaägarna

Som medlem i Villaägarna får du 10% rabatt på isoleringskostnaden vid tilläggsisolering av vinden.

Just nu ger vi dig dessutom 50% rabatt på etableringskostnaden (värde 1250 kr inkl moms) om du beställer tilläggsisolering av vinden innan 2019-01-20.

Partner till VillaägarnaAnvänd formuläret här nedan eller ring 020-25 29 00 och utnyttja vårt erbjudande. Vi kontaktar dig sedan för mer information och en offert.

Med tilläggsisolering av lösull på vinden får ett behagligt inomhusklimat. Varmt och skönt inomhus på vintern samtidigt som det är svalt under varma sommardagar. Du minskar också dina uppvärmningskostnader och din energiförbrukning, vilket är bra både för plånboken och miljön.

Behörig personalVi tar hand om hela arbetet med behörig personal

Om du utnyttjar vår erbjudande och bokar arbetet av oss så tar vi hand om hela entreprenaden med behörig och utbildad personal. Vi kommer ut till dig och blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Du slipper nedsmutsning, spill, ingrepp i huset och markskador runt fastigheten.

Vi har mer än 35 års erfarenhet och har utfört tiotusentals entreprenader och är certifierade och kvalitetskontrollerade lösullsinstallatörer enligt systemet – ”Behörig Lösull”.

Läs mer om hur en tilläggsisolering går till här.

Utnyttja det extra medlemserbjudandet!

Fyll i formuläret och skicka in till oss. Du kan även ringa oss kostnadsfritt på 020-25 29 00, ange att du vill utnyttja medlemserbjudandet så får du prata med ett isoleringsproffs.

Rabatten avser kostnaden för isoleringsarbetet i samband med tilläggsisolering av vind och gäller för privata villaägare som är medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Det går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter från oss.

Vi utför entreprenader i följande områden;  Skåne län, Hallands län, Östergötlands län, Närke län, Småland, Västra Götaland, Skaraborg, Stockholms län, hela Mälardalen, Uppsala län och Gävleborgs län. 

Medlemserbjudande Villaägarna - Extra

  • Använd formuläret för att utnyttja det extra medlemserbjudandet för medlemmar i Villaägarnas riksförbund. Vi kontaktar dig för mer information och offert.

  • Ange ungefärlig vindsyta i kvadratmeter.
  • När du kontaktar oss måste du godkänna att dina personuppgifter hanteras enligt integritetspolicyn för ENIVA AB.